Circulair koken in The Green House

Geplaatst op

Op 3 juni organiseerde KHN in samenwerking met Dutch Cuisine een inspiratiesessie ‘Circulair koken’. Dutch Cuisine ambassadeur Peter Scholte vertelde enthousiast over The Green House Utrecht waar uitsluitend wordt gewerkt met verse en duurzame producten en bijna alle (98%) ingrediënten voor de gerechten van Nederlandse bodem komen. Runderen van de Utrechtse Heuvelrug, geen olijfolie maar koolzaadolie, brood van bierbostel, geen kruidenboter maar onkruidboter, geen sinaasappelsap maar peren- of appelsap… Kortom helemaal Dutch Cuisine en toekomstbestendige gastronomie ten top! Overal is over nagedacht en er zit een mooi duurzaam verhaal achter. Ook een inspiratiesessie van Dutch Cuisine en KHN bijwonen? Check onze site en social media, na de zomer volgen nog meer sessies!