Beste Vegan en Beste Vegetarische Restaurant 2020

Geplaatst op

We’re Smart®, de onbetwiste referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 4 mei de winnaars van het beste vegetarische en beste veganistische restaurant ter wereld voor 2020 bekend. Dat gebeurde tijdens een exclusief online persevenement, op de eerste dag van De Internationale Week van Groenten & Fruit. We’re Smart® lanceerde vandaag ook de Green Guide 2020, met recensies en beoordelingen van bijna 1.000 groenterestaurants wereldwijd. We’re Smart World® brengt wereldwijd mensen, chefs en bedrijven samen die gezond, duurzaam en ecologisch werken. 

De titel ‘Beste Vegetarische Restaurant ter wereld 2020’ ging naar Culina Hortus in Lyon, Frankrijk. Restaurant Vanilla Black in Londen in Engeland ontving de titel ‘Beste Vegan Restaurant ter wereld 2020’.

Benieuwd naar de nieuwe Green Guide 2020? Check dan de website.