Het Scheepvaartmuseum opent nieuw terras op het water

Geplaatst op

Het Scheepvaartmuseum heeft aan de westzijde van het museum Het Dek geopend, een nieuw terrasponton op het water. Op dit drijvende terras hebben gasten uitzicht op de bedrijvigheid op het water. Het terras is met reservering toegankelijk voor groepen vanaf 10 personen. Museumbezoekers kunnen op basis van beschikbaarheid gebruik maken van het terras.

Het terrasponton bestaat uit twee delen: een gedeelte dat toegankelijk is via de verhuurlocatie De Kamers en een deel dat bereikbaar is via het café-restaurant. Op dit moment is de capaciteit vanwege de coronamaatregelen 25 personen per ponton, normaalgesproken is dit 75 personen per ponton. Tijdens de zomerperiode zijn aantrekkelijke arrangementen te boeken op Het Dek voor bijvoorbeeld borrels of recepties. Het is zelfs mogelijk om met de boot te komen en af te meren bij Het Dek.

Het Dek is ook af te huren. Voor meer informatie over de huur van Het Dek check je de volgende link.