BookDinners

Over BookDinners
Dutch Cuisine en BookDinners slaan de handen ineen. BookDinners is het sociale restaurantplatform van Nederland, het is dé nieuwe manier van restaurants ontdekken. Je favoriete restaurants of restaurants die je nog wilt bezoeken, kun je op BookDinners direct opslaan in lijstjes in je persoonlijke profiel. Aan de hand van opgeslagen restaurants toont BookDinners je nieuwe restaurants naar jouw smaak en interesses. Zo creëer je je persoonlijke online restaurantgids en heb je voor elk moment een passend restaurant direct bij de hand! Nog meer inspiratie nodig? Volg je vrienden en hun lijstjes op BookDinners, net zoals dat zij jouw lijstjes in kunnen zien. Zo krijg je relevante zoekresultaten en vind je de perfecte restaurants voor jou. Naast vrienden kan je ook bloggers, chefs en influencers volgen.

Waarom Dutch Cuisine en BookDinners
Op BookDinners kan je nu Dutch Cuisine ook volgen en toevoegen in je profiel. Zo heb je altijd de ‘Dutch Cuisine restaurants’ bij de hand en weet je bij welke restaurants je kunt genieten van de Nederlandse keuken en eetcultuur. Daarnaast zijn ook diverse chefs te volgen die zijn aangesloten bij ons.

Achtergrond van BookDinners
BookDinners speelt in op de huidige trends in de restaurantwereld. Grote partijen vragen hoge commissie/kosten per couverts over reserveringen, wat restaurants veel geld kost. BookDinners wilt gasten op een eerlijke manier laten kiezen voor een restaurant, zonder afdracht per reservering voor het restaurant. Samen met Koninklijke Horeca Nederland als partner is BookDinners daarom de website van, voor en door restaurants. Dutch Cuisine ondersteunt deze uitgangspunten.