Bakkerij Carl Siegert sinds 1891 B.V.
Techniekweg 11
3481 MK  Harmelen
+31 (0)348 – 44 18 87
 

Carl Siegert

Familiebedrijf met een Koninklijk randje
Bakkerij Carl Siegert kent een geschiedenis van zes generaties bakkers en molenaars. Elke generatie heeft zijn traditie doorgegeven aan de volgende. Inspiratie, innovatie en ambacht staan centraal in de Harmelense bakkerij. Wij bouwen voort op onze familietradities en vernieuwen altijd. Duurzaamheid is daarbij vanzelfsprekend. Het graan voor onze – voornamelijk biologische – broodspecialiteiten groeit zoveel mogelijk in Nederland. George van “De Vier Winden” in Vragender en Cees van onze voormalige familiemolen “Molen ’t Lam”, zijn onze trouwe molenaars. Zij malen ons biologisch graan op authentieke maalstenen.
Sinds 1991 dragen wij het predicaat “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier”, daar zijn wij er trots op. Dit is een onderscheiding voor een selecte groep kleine en middelgrote bedrijven van tenminste 100 jaar oud die een voorbeeldfunctie hebben in de branche.

Waarom dutch Cuisine?
Carl Siegert is een op en top Hollands bedrijf en daarom hebben wij ons gecommitteerd aan Dutch Cuisine. Een organisatie die het imago van de Nederlandse eetcultuur wil ombuigen van een alledaagse naar een creatieve, duurzame en innovatieve keuken met een unieke signatuur waar iedereen trots op is. Waar mogelijk van Nederlandse bodem.