Nieuwe route Leiden/Lisse gelanceerd!

Geplaatst op

Deze week is weer een prachtige nieuwe Dutch Cuisine route online gegaan: Leiden/Lisse, Vruchtbare gronden voor geest en botanie. In deze Dutch Cuisine route ontdek je hoe de botanie in Leiden tot trends leidde waar we in de Nederlandse keuken elke dag mee te maken hebben. Hoe avontuurlijke plant hunters gewassen ontdekten die wij dagelijks eten. We herontdekken hoe we in het wild naar culinaire schatten kunnen zoeken. En we leren hoe de geestgronden waardevol zijn voor Nederland. Een route vol met bijzondere historie, monumentale panden, exotische invloeden en verrassende gerechten.

Op deze route zijn o.a. opgenomen een academische stadswandeling in Leiden, de Hortus Botanicus in Leiden, Landgoed en Kasteel Keukenhof, bloemenveiling Aalsmeer, restaurant Panbos in Katwijk en restaurant Petossi in Haarlem.

https://dutch-cuisineroutes.nl/dc-routes/?rid=7