Restaurant ’t Havenmantsje genomineerd in de top drie voor Beste Leerbedrijf Horeca

Geplaatst op

Restaurant THavenmantsje van Dutch Cuisine ambassadeur Marco Poldervaart is genomineerd in de top drie voor Beste Leerbedrijf Horeca 2019/2020.

’t Havenmantsje, Le Brasseur en Pulitzer Amsterdam wisten zich als beste leerbedrijven te onderscheiden. De bedrijven vielen tijdens de jurybezoeken op door de gestructureerde en heldere opleidingsvisie, met een individuele aanpak voor elke leerling. De leerbedrijven uit de top 3 krijgen een bezoek van de voltallige wedstrijdcommissie. Voor dit bezoek krijgen zij een nieuwe opdracht die zij uitvoeren voor de commissieleden. Daarna zal in spanning gewacht worden op de uitslag, die tijdens de finale op de Horecava RAI Amsterdam bekend wordt gemaakt

De jury bestaat uit vertegenwoordigers van onder anderen Koninklijke Horeca Nederland, de FNV horecavakbond, en de MBO Raad. Naast ’t Havenmantsje zijn een restaurant uit Maarssen en uit Amsterdam genomineerd.