Naar de inhoud springen
INLOG PROFESSIONALS

NIEUWSBRIEF

Dutch Cuisine

Een eetcultuur die uniek is

  • Over Dutch Cuisine
  • Programma
  • Deelnemende restaurants
  • Producten & Diensten
  • Dutch Cuisine routes
  • Korte ketens
  • Inspiratie
  • Actueel
  • Contact
  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • Instagram
  • LinkedIn
  • NL
  • EN
  • Horeca
  • Cultuur
  • Educatie
  • Gezondheid

Gezondheid

Nationaal Actieplan Groenten en Fruit

Via kennisdeling over gezondheidsaspecten bij recepten en via projecten als het Green Deal project ‘Betere voeding in de gezondheidszorg’: een van de pijlers binnen dit programma. Dutch Cuisine wil haar programma van ’gezonde en lekkere gerechten’ in de ziekenhuizen zichtbaar doorzetten.

Hiervoor is begin 2017 een actieve samenwerking met het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit gestart. Dutch Cuisine kan ondersteunen bij het realiseren van haar doelstellingen waaronder het aanbieden van two-step cooking (lekker en makkelijk)-receptuur, in co-creatie met ambassadeurs ‘Rudolf van Veen’ (SVH Meesterkok) en Tamar de Weijer (huisarts) van het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit.

Doe mee footer

Newsletter

 

Voor vragen of als je een initiatief met ons wilt delen mail ons dan!
info@dutch-cuisine.nl

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • Instagram
  • LinkedIn
COPYRIGHT © 2017 - 2025 Dutch Cuisine