Dutch Cuisine steunt boeren en tuinders

Geplaatst op

Afgelopen zondag kwam het besluit van de overheid om alle horecagelegenheden te sluiten. Deze maatregel zorgt voor een creatieve geest. Zo gaan veel restaurants hun gerechten thuis bezorgen, of zorgt men voor een afhaalmogelijkheid in het restaurant zelf.

Het sluiten van alle horecagelegenheden brengt niet alleen binnen deze bedrijven problemen met zich mee, ook boeren en tuinders zitten met een berg niet verkoopbare producten. Deze cruciale beroepen maken deel uit van het brede vitale proces van de voedselketen. Supermarkten, leveranciers en transport vallen ook onder dit proces. Dutch Cuisine steekt alle boeren en tuinders en natuurlijk de horeca een hart onder de riem in deze hectische tijd!

Een overzicht van alle andere cruciale beroepen tijdens de COVID-19 uitbraak vind je hier.