Horeca

Marco Agema

Initiatiefnemer en eigenaar
Snackbar van de Toekomst, Eelde

 

Hans Everse

Bestuurslid Gastronomisch Gilde en divisiemanager
Tafel Thuis, Dé Zeeuwse Keuken, Kapelle

Twan Musters

Twan Musters, Adjunct-directeur Horeca, Koning Willem I College, Den Bosch.

Jef Schuur

Patron-Cuisinier
Restaurant Bij Jef*, Den Hoorn

Mathieu Vanhautem

SVH Meesterkok
Coördinator opleiding Dutch Cuisine
Gilde Food & Hospitality College, Venlo

Edwin Vinke

Patron-Cuisinier
Restaurant De Kromme Watergang**, Hoofdplaat

 

Overige Sectoren

Isabel Boerdam

Oprichter De Hippe Vegetariër en Green Food Lab
Green Food Lab, Amsterdam

Henk Markus

Praktijkexpert Horeca
Friesland College, Leeuwarden

Norbert Mergen

Groentefundamentalist, chocolade-evangelist
De Tuinen van MergenMetz – ClearChox

Willem Treep

Managing director en mede-eigenaar The Food Line-up
The Food Line-up, Amsterdam

Algemeen

Rob Baan

Bestuurslid
Directeur
Koppert Cress, Monster

Bas Cloo

Bestuurslid
Eigenaar
Cloo & Leyn, Doorn

Albert Kooy

Bestuurslid
SVH Meesterkok en executive chef
Stenden University Hotel, Leeuwarden

Luc Kusters

Bestuurslid
SVH Meesterkok en patron-cuisinier
Restaurant Bolenius, Amsterdam