Initiatiefnemer en eigenaar
Snackbar van de Toekomst, Eelde
NIEUWSBRIEF
Een eetcultuur die uniek is
Initiatiefnemer en eigenaar
Snackbar van de Toekomst, Eelde
Culinair Adviseur
Smeding Groenten en Fruit
Chef-kok en eigenaar
Petossi, Haarlem
Chef-kok
Restaurant De Librije***, Zwolle
Executive Chef
QO Amsterdam – Persijn en Juniper & Kin
Kok bij restaurant Zuiver Vlieland
Executive Sous Chef
QO Amsterdam – Persijn en Juniper & Kin
Chef-kok & Sommelier
De Groene Lantaarn, Staphorst
Bestuurslid Gastronomisch Gilde en divisiemanager
Tafel Thuis, Dé Zeeuwse Keuken, Kapelle
Zaakvoerder
We’re Smart® World
Chef-kok
Graphite, Amsterdam
Chef-kok
Restaurant De Jong, Rotterdam
Chef-kok
Restaurant ‘t Diekhuus, Terwolde
Chef-kok en eigenaar
Restaurant The Knott
Chef van Brasserie Carstens
Eigenaar, gastvrouw en chef-kok
Restaurant Bij Qunis
Eigenaars, gastvrouw en chef-kok
Restaurant 6en24, Den Haag
Chef-kok
Restaurant The LivingRoom, Den Haag
Eigenaar
Restaurant Sems, Leeuwarden
Chef-kok
Restaurant De Treeswijkhoeve**, Waalre
Twan Musters, Adjunct-directeur Horeca, Koning Willem I College, Den Bosch.
Directeur en mede-oprichter
Gastronomixs
Chef-kok
Restaurant Het Van Gogh Huis, Veenoord
Chef-kok
Restaurant As, Amsterdam
Chef-kok
Restaurant ‘t Havenmantsje, Harlingen
SVH Meesterkok en docent
Sterklas & Gastronomie, ROC Amsterdam
Chef-kok
Restaurant Eindeloos, Leeuwarden
SVH Meesterkok en oprichter
Smaakvrienden.nl
Patron-Cuisinier
Restaurant Bij Jef*, Den Hoorn
Chef-kok en eigenaar,
kookstudio.nl
Chef-kok de Nieuwe Winkel
De Nieuwe Winkel, Nijmegen
Chef-kok en eigenaar
Restaurant ’t Amusement
SVH Meesterkok
Coördinator opleiding Dutch Cuisine
Gilde Food & Hospitality College, Venlo
Manager van het Topsportrestaurant van Sportcentrum Papendal
Chef-kok en eigenaar
Kookstudio De Kokkerie, Delft
Patron-Cuisinier
Restaurant De Kromme Watergang**, Hoofdplaat
Coördinator opleiding Dutch Cuisine
ROC Friese Poort- Restaurant NU
Fooddesigner en eigenaar
SmaakPark, Ede
Oprichters BISQ Seafood, Amsterdam
Oprichter De Hippe Vegetariër en Green Food Lab
Green Food Lab, Amsterdam
Foodinspirator en auteur
Directeur Bee-Box en Willem & Drees
Bee-Box en Willem & Drees, Amsterdam
Algemeen directeur
Het Scheepvaartmuseum
Kleyn Journalistiek
Directeur en designer
Cor Unum Ceramics
Praktijkexpert Horeca
Friesland College, Leeuwarden
Groentefundamentalist, chocolade-evangelist
De Tuinen van MergenMetz – ClearChox
Designers
Atelier NL, Eindhoven
Eigenaar
De Jufferen Lunsingh, Westervelde
Managing director en mede-eigenaar The Food Line-up
The Food Line-up, Amsterdam
Mede-oprichter Kitchen Republic
Kitchen Republic Amsterdam
Decaan Food Non Food Design Academy en food designer
Eat me, Dordrecht
Voorzitter BBZ en mede-eigenaar
Remeker, Lunteren
Mede-eigenaar
Lindenhoff, Baambrugge
Bioloog en journalist
Bestuurslid
Directeur
Koppert Cress, Monster
Bestuurslid
Eigenaar
Cloo & Leyn, Doorn
Bestuurslid
SVH Meesterkok en executive chef
Stenden University Hotel, Leeuwarden
Bestuurslid
SVH Meesterkok en patron-cuisinier
Restaurant Bolenius, Amsterdam
Secretaris
Cultuurmaker en CEO
Mattmo Creative, Amsterdam
Voorzitter en penningmeester
Voorzitter
Gastvrijheidsgilde, Zwolle
Bestuurslid
Cultuurmaker en merkstrateeg
Mattmo Creative, Amsterdam
Voor vragen of als je een initiatief met ons wilt delen mail ons dan!
|