Horeca

Hans Everse

Bestuurslid Gastronomisch Gilde en divisiemanager
Tafel Thuis, Dé Zeeuwse Keuken, Kapelle

Peter Gast

Chef-kok
Restaurant ’t Schulten Hues*, Zutphen

Edwin Vinke

Chef-kok
Restaurant De Kromme Watergang**, Hoofdplaat

 

Overige Sectoren

Henk Markus

Praktijkexpert Horeca
Friesland College, Leeuwarden

Algemeen

Rob Baan

Bestuurslid
Directeur
Koppert Cress, Monster

Bas Cloo

Bestuurslid
Chef de cuisine
Kasteel Sterkenburg, Driebergen

Albert Kooy

Bestuurslid
SVH Meesterkok en executive chef
Stenden University Hotel, Leeuwarden

Luc Kusters

Bestuurslid
SVH Meesterkok en patron-cuisinier
Restaurant Bolenius, Amsterdam

Theo van Rensch

Bestuurslid
SVH Meesterkok en docent
Sterklas & Gastronomie, ROC Amsterdam