Horeca

Hans Everse

Bestuurslid Gastronomisch Gilde en divisiemanager
Tafel Thuis, Dé Zeeuwse Keuken, Kapelle

Isabel Boerdam

Oprichter De Hippe Vegetariër en Green Food Lab
Green Food Lab, Amsterdam

Ronald Kunis

Eigenaar Restaurant Bij Qunis
Restaurant Bij Qunis, Lijnden

Jef Schuur

Patron-Cuisinier
Restaurant Bij Jef*, Den Hoorn

Edwin Vinke

Patron-Cuisinier
Restaurant De Kromme Watergang**, Hoofdplaat

 

Overige Sectoren

Henk Markus

Praktijkexpert Horeca
Friesland College, Leeuwarden

Norbert Mergen

Groentefundamentalist, chocolade-evangelist
De Tuinen van MergenMetz – ClearChox

Willem Treep

Managing director en mede-eigenaar The Food Line-up
The Food Line-up, Amsterdam

Algemeen

Rob Baan

Bestuurslid
Directeur
Koppert Cress, Monster

Bas Cloo

Bestuurslid
Eigenaar
Cloo & Leyn, Doorn

Albert Kooy

Bestuurslid
SVH Meesterkok en executive chef
Stenden University Hotel, Leeuwarden

Luc Kusters

Bestuurslid
SVH Meesterkok en patron-cuisinier
Restaurant Bolenius, Amsterdam