Initiatiefnemer en eigenaar
Snackbar van de Toekomst, Eelde
NIEUWSBRIEF
Een eetcultuur die uniek is
Initiatiefnemer en eigenaar
Snackbar van de Toekomst, Eelde
Culinair Adviseur
Smeding Groenten en Fruit
Chef-kok en eigenaar
Petossi, Haarlem
Chef-kok
Restaurant De Librije***, Zwolle
Executive Chef
QO Amsterdam – Persijn en Juniper & Kin
Kok bij restaurant Zuiver Vlieland
Executive Sous Chef
QO Amsterdam – Persijn en Juniper & Kin
Chef-kok & Sommelier
De Groene Lantaarn, Staphorst
Bestuurslid Gastronomisch Gilde en divisiemanager
Tafel Thuis, Dé Zeeuwse Keuken, Kapelle
Zaakvoerder
We’re Smart® World
Chef-kok
Graphite, Amsterdam
Chef-kok
Restaurant De Jong, Rotterdam
Chef-kok
Restaurant ‘t Diekhuus, Terwolde
Chef-kok en eigenaar
Restaurant The Knott
Chef van Brasserie Carstens
Eigenaar, gastvrouw en chef-kok
Restaurant Bij Qunis
Eigenaars, gastvrouw en chef-kok
Restaurant 6en24, Den Haag
Chef-kok
Restaurant The LivingRoom, Den Haag
Eigenaar
Restaurant Sems, Leeuwarden
Chef-kok
Restaurant De Treeswijkhoeve**, Waalre
Twan Musters, Adjunct-directeur Horeca, Koning Willem I College, Den Bosch.
Directeur en mede-oprichter
Gastronomixs
Chef-kok
Restaurant Het Van Gogh Huis, Veenoord
Chef-kok
Restaurant As, Amsterdam
Chef-kok
Restaurant ‘t Havenmantsje, Harlingen
SVH Meesterkok en docent
Sterklas & Gastronomie, ROC Amsterdam
Chef-kok
Restaurant Eindeloos, Leeuwarden
SVH Meesterkok en oprichter
Smaakvrienden.nl
Patron-Cuisinier
Restaurant Bij Jef*, Den Hoorn
Chef-kok en eigenaar,
kookstudio.nl
Chef-kok de Nieuwe Winkel
De Nieuwe Winkel, Nijmegen
Chef-kok en eigenaar
Restaurant ’t Amusement
SVH Meesterkok
Coördinator opleiding Dutch Cuisine
Gilde Food & Hospitality College, Venlo
Manager van het Topsportrestaurant van Sportcentrum Papendal
Chef-kok en eigenaar
Kookstudio De Kokkerie, Delft
Patron-Cuisinier
Restaurant De Kromme Watergang**, Hoofdplaat
Coördinator opleiding Dutch Cuisine
ROC Friese Poort- Restaurant NU
Fooddesigner en eigenaar
SmaakPark, Ede
Oprichters BISQ Seafood, Amsterdam
Oprichter De Hippe Vegetariër en Green Food Lab
Green Food Lab, Amsterdam
Foodinspirator en auteur
Directeur Bee-Box en Willem & Drees
Bee-Box en Willem & Drees, Amsterdam
Algemeen directeur
Het Scheepvaartmuseum
Kleyn Journalistiek
Directeur en designer
Cor Unum Ceramics
Praktijkexpert Horeca
Friesland College, Leeuwarden
Groentefundamentalist, chocolade-evangelist
De Tuinen van MergenMetz – ClearChox
Designers
Atelier NL, Eindhoven
Eigenaar
De Jufferen Lunsingh, Westervelde
Managing director en mede-eigenaar The Food Line-up
The Food Line-up, Amsterdam
Mede-oprichter Kitchen Republic
Kitchen Republic Amsterdam
Decaan Food Non Food Design Academy en food designer
Eat me, Dordrecht
Voorzitter BBZ en mede-eigenaar
Remeker, Lunteren
Mede-eigenaar
Lindenhoff, Baambrugge
Bioloog en journalist
Bestuurslid
Directeur
Koppert Cress, Monster
Bestuurslid
Eigenaar
Cloo & Leyn, Doorn
Bestuurslid
SVH Meesterkok en executive chef
Stenden University Hotel, Leeuwarden
Bestuurslid
SVH Meesterkok en patron-cuisinier
Restaurant Bolenius, Amsterdam
Secretaris
Cultuurmaker en CEO
Mattmo Creative, Amsterdam
Voorzitter en penningmeester
Voorzitter
Gastvrijheidsgilde, Zwolle
Bestuurslid
Cultuurmaker en merkstrateeg
Mattmo Creative, Amsterdam
![]() |
Voor vragen of als je een initiatief met ons wilt delen mail ons dan!
|